Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pukanie po rozgrzaniu to myśle że elektrozawór od ogrzewania, wyłącz całkowicie ogrzewanie lub włącz na maksa i wtedy zobacz czy coś się zmieni

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

Opublikowano
ogrzewanie wyłączone miałem, zobaczę jak wezmę na maksa tak jak sugerujesz jak nie przestanie pukać to znaczy że prawdopodobnie ten zawór o którym wspomniałeś tak?
Opublikowano
aha rozumiem...to raczej puka z tą samą częstotliwością dzisiaj sprawdzę jak włącze ogrzewanie na maksa jak to się będzie zachowywać
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
no jak przekręcę na ciepło to nie puka :) martwi mnie ten dzwięk przy odpalaniu nie wiem czego to przyczyna
Opublikowano
Miałem takie chrupanie czasami przy odpaleniu, dodatkowo ten dźwięk pojawiał się przy włączonym kierunkowskazie, nic z tym nie robiłem przez 8 lat posiadania auta, w pewnym momencie samo przestało chrupać a normalny dźwięk kierunków wrócił :) O ile dobrze pamiętam dźwięk wydobywał się z zegarów.
Opublikowano
heh myślałem że coś się kończy, z tym że u mnie kierunki działają normalnie tzn lewy czasami nie działa muszę nim ruszyć coś tam chyba nie styka muszę rozebrać i luknąć co tam nie styka