Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... mam taką sprawę... od strony kierowcy szyba (elektryka) opuszcza mi się i podnosi o ok 1-2 cm (nie ma ciągłości przy otwieraniu). D drugiej zaś szyba spadła i podobno jest do wymiany jakiś "pantograf" ?? Chciałbym się dowiedzieć jak mam się zabrać do zdejmowania boczków, jak to się wogóle robi, bo do tej pory robiłem to jedynie w golfie hehe i ile czasu może to zająć... Pyt2. co z tymi szybami, na co zwrócić uwagę, jakie są ew. koszty części?

Szukałem troszę po forum, ale nie udało mi się znaleźć żadnego posta który mógł by mi coś podpowiedzieć...

BArdzo proszę o rady i podpowiedzi...

Pozdr :D

Opublikowano
Boczki zdejmij tak jak w opisie kolegi ta zacinająca się szyba prawdopodobnie ma prowadnice do przesmarowania i może mieć popękane ślizgi (koszt jednego koło 10zł) potrzebne są dwa na każdą szybę. Jak rozbierzesz boczki to napewno będziesz widział czemu ta druga opadła.
BMW forever!!!