Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć! Co myślicie o tej 330?

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-330cipisemna-gwar-przebieguindividualliftbogata-opcjaoplacona-ID6CYsUD.html#8f79ca38c6

Mnie zastanawiają dziwne ślady na słupku B (uszczelka i sam słupek).

Poza tym auto z Japan i ani słowa o tym w ogłoszeniu, jest za to duńska rejestracja..

No i niestety w VINie jest szyberdach, którego brak na zdjęciach oraz na filmie na FB... pomyłka?

Faktycznie ,bardzo fajny samochodzik , fajnie wyposażony i jeszcze moze mozna cos urwać z cenny.

E46 coupé - super ,lubię auta z dwoma drzwiami.

Opublikowano

Faktycznie ,bardzo fajny samochodzik , fajnie wyposażony i jeszcze moze mozna cos urwać z cenny.

Droga wolna, we mnie nie masz konkurenta...

Ale zaraz, zaraz... co my tu mamy w sąsiednim wątku młodszej o rok E46 330 cli?

15 latek i 250000 km to juz bardzo stary samochód ( dla mnie auto konkretnie wyjeżdżone , 15 letnia karoseria - masakra i szrot)

To w końcu, super czy szrot? Bo już się gubię ...

Opublikowano

Droga wolna, we mnie nie masz konkurenta...

Ale zaraz, zaraz... co my tu mamy w sąsiednim wątku młodszej o rok E46 330 cli?

15 latek i 250000 km to juz bardzo stary samochód ( dla mnie auto konkretnie wyjeżdżone , 15 letnia karoseria - masakra i szrot)

To w końcu, super czy szrot? Bo już się gubię ...

:D ,Ja widzę to tak , chcesz jechać do Düsseldorf pod Holenderską granice i kupić auto za 10000€ co moze się okazać ze to rozpad ,gdzie na miejscu masz fajne auto za polowe cenny. :wink:

Kassandra , no jedz do tej Częstochowy przynajmniej obejrzeć ( uwaga na policję bo wirus ).

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
chcesz jechać do Düsseldorf pod Holenderską granice i kupić auto za 10000€ co moze się okazać ze to rozpad ,gdzie na miejscu masz fajne auto za polowe cenny. :wink:

Ja mam inne zdanie na ten temat, ale i tak nigdzie się nie wybieram, jakbyś czytał uważnie z pewnością byś to zauważył.

I proszę mi nie mówić gdzie mam jechać, żeby coś oglądać, bo Ty masz taki kaprys. Podoba Ci się auto, to jedź i je kup.

A jeśli jesteś u nich na prowizji, to rozważ, co napiszesz w następnym poście. Dwa razy przeczytaj zanim klikniesz "wyślij".

Opublikowano
chcesz jechać do Düsseldorf pod Holenderską granice i kupić auto za 10000€ co moze się okazać ze to rozpad ,gdzie na miejscu masz fajne auto za polowe cenny. :wink:

Ja mam inne zdanie na ten temat, ale i tak nigdzie się nie wybieram, jakbyś czytał uważnie z pewnością byś to zauważył.

I proszę mi nie mówić gdzie mam jechać, żeby coś oglądać, bo Ty masz taki kaprys. Podoba Ci się auto, to jedź i je kup.

A jeśli jesteś u nich na prowizji, to rozważ, co napiszesz w następnym poście. Dwa razy przeczytaj zanim klikniesz "wyślij".

O ja piórkuje...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Odświeżę temat, ktoś może już oglądał to auto albo dowiedział się czegoś więcej? Też jestem zainteresowany, niestety "Korona" zatrzymała mnie za granicą i nie mogę obejrzeć osobiście, a nie wiem czy warto kogoś angażować w oglądanie w moim imieniu. Rozmawiałem ze sprzedającym, który zeznaje że całe auto było drugi raz lakierowane i podobno jest bez szpachli, że to był tylko zabieg kosmetyczny poprawiający wygląd i likwidujący ślady codziennej eksploatacji. No i zastanawiam się jak może wyglądać sprawa automatu przy takim przebiegu, czy należy spodziewać się już jakichś niespodzianek?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic nie powinno się z nią dziać, to zf, ewentualnie objawy zużycia może wykazywać konwerter.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.