Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mianowicie mam problem z elektrykaa dokładniej postawiłem auto na zimę w garażu i oczywiście rozładował mi sie aku naladowalem zapiolem a tu otwierają sie tylko drzwi kierowcy z pilota - cetralka dokladana. Nie ori.- i nie działają żadne inne drzwi elektryczne fotele wycieraczki radio nie można dostać sie do wlewu paliwa bezpieczniki pod kanapa wszystkie oki pod maska tez z lewej strony gdzie szukać problemu? Sa jakieś przekaźniki luz blaszki odpowiedzialne za komfort a jak tak to gdzie szukać w wersji z aku pod kanapa auto odpala .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z kluczyka wszystko działa?
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Wlasnie centralka jest dokladana a kluczyki nie dzialaja i wszyatko bylo ok tylko tera otwieraja sie drzwi kierowcy i nic nie dziala wycieraczki fotele radio szyby.
Opublikowano
Witam problem już rozwiązany z elektryka a mianowicie były przekaźniki zwarte w module komfortu i zasiedziale rozruszałem je spsikalem elektro solem i przedmuchałem. auto wróciło do żywych dziękuje i temat zamykam.
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam . Nie będę zakładać nowego tematu . E34 540i automat 5hp30 po zmianie działa tylko wsteczny . Potrzebuje drugiej skrzyni biegów i teraz pytanie czy zagada tu skrzynia z e32, e38 czy E39 5hp30 z V8 ? Pozdrawiam