Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy rozbierał ktoś te stopnie aluminiowe w X6 e71, X5 e70, chodzi mi o to czy da się zdemontować tą aluminiową część do lakierowania czy to jest wtopiony element może ktoś ma taką wiedzę? Będę wdzięczny za info.
Opublikowano
Dzięki wielkie, ciekawe jak z tymi plastikowymi kółkami znalazłem w necie właśnie taki stopień odwrócony spodem do góry i wygląda jakby wtopione te plastikowe dropsy :) a przy malowaniu proszkowym niestety w piecu się stopią. https://allegro.pl/oferta/listwa-progowa-lewa-stopien-bmw-x6-e71-e72-8766730457 Pomalowałem felgi i chciałem pomalować te stopnie w ten sam kolor ale chyba będzie ciężko.
Opublikowano
Dziś rozebrałem i bez problemu dało się zdemontować i same wstawki aluminiowe i te plastikowe kropeczki, są po prostu na wcisk.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
w zeszłym tygodniu doposażałem swoje E71 w ORI progi aluminiowe. Nakładki aluminiowe są przykręcane wiec trzeba zdemontować osłonę progu i już mamy wszystko :)