Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym sie dowiedzieć czy działa u was apka Spotify w samochodzie po podłączeniu telefonu na Androidzie przez bluetooth. Chodzi o ID7 bo na starszych ID5 i 6 podobno działa bez problemu

Jesli działa to jpodzielcie się jaka macie wersje I level?

Edytowane przez wolus666
Opublikowano

Apka pojawia ci się w aplikacjach czy media? Łączysz sie przez bluetooth czy kabel?

Dzisiaj zaktualizowałem soft w aucie do wersji marzec 2020 ale dalej apka nie pojawia sie ani w BMW Connected Apps ani w Media. Próbowałem z 3 telefonami. Nawet dzwoniłem do BMW które powiedziało ze w Polsce apka Spotify nie działa na ID7....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Też dzwoniłem w tej sprawie i Spotify połączysz z autem przez bluetootha i możesz słuchać, ale apki bezpośrednio wgranej do auta nie ma. Może jak wejdzie android auto w wakacje to sprawa się rozwiąże.....
Opublikowano
Też dzwoniłem w tej sprawie i Spotify połączysz z autem przez bluetootha i możesz słuchać, ale apki bezpośrednio wgranej do auta nie ma. Może jak wejdzie android auto w wakacje to sprawa się rozwiąże.....

Dziwne bo miałem auto z wypozyczalni niemieckiej i tam normalnie działało, dokładnie tak jak na tym video bez żadnej usługi "Connected Music"

Coś namieszali i zamiast byc krokiem w przód to w polsce ID7 jest krokiem w tył bo dla mnie brakuje najważniejszej funcji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie działa na zasadzie że muszę na telefonie włączyć spitify. Następnie nacisnąć mode i przełączyć na telefon. Muzyka gra z spotify i przyciskamy na kierownicy mogę zmieniać utwory ale tylko w danej playliście.