Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

jakie macie opinie na temat tapicerki ze skóry eko. Sensatic w G20 , pod względem wyglądu , trwałości i ogólnie.. plusy i minusy. ?

Opublikowano
Mam. Wszyscy łapią się, że to prawdziwa skóra. Poproś w salonie o porównanie na próbniku, ciężko orzec w samochodzie jak nie jesteś ekspertem :D. Co do trwałości nie wiem, mam dopiero miesiąc, ale też stałem przed tym tylematem i na zagranicznych forach pisali, że pierwsze pęknięcia zauważali po 4-5 latach.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:cool2: już mail poszedł do handlowca z prośbą o modyfikację konfiguracji..zobaczymy czy się uda..wizualizacja na stronie BMW a jeszcze w połączeniu z listwą drewnianą klon , wygląda obłędnie..jak dla mnie stał się autem marzeń :modlitwa:

:mrgreen:

Opublikowano

To nie jest żadna eko skóra tylko tania skaj obiciowa :shock:

Różnicy w wyglądzie nie rozpoznają tylko ci co noszą buty z ccc.

Ktoś kto lubi by wyglądało na bogato a nie chce płacić może się skusić.

Osobiście wole materiałowe sportowe fotele niż sensatec.

Rozumiem ze trudno jeździć po kraju i dotykać różnych tapicerek ale być może warto samemu to dotknąć???

W ostateczności jak już kupisz to jest taki płyn do skaju firmy tenzi który czyszcząc nadaje jej zapach prawdziwej skory :cool2:

MADE IN PRL
Opublikowano

Sensatec na desce może być fajną opcją, ale na fotelach chyba dla ludzi, którzy się nie lubią :D

Też się wahałem, ale chciałem rozszerzoną, a rozszerzona ma plastiki "dolne" (wraz z obudową radia) w kolorze skóry.

Cognac na fotelach supeeer, ale z deską i plastikami w tym samym kolorze to kupa straszna. No ale to rzecz gustu, czerwone fotele też mi sie nie podobają, są piękne e92 na otomoto z czerwonym tunelem środkowym i czarnym radiem... masakra, jakby ktoś z innego modelu wstawił... no ale ktoś to kupuje i się tym zachwyca.

Standardowe fotele z mpakietu są przemega. Jeśli lubisz skórę to kup jakieś ładne z serii individual i zastanów się nad skórą na desce wtedy, ale do zwykłych nic nie bierz a kaske wydaj na ciekawsze opcje ;)

Chyba, że masz full-opcje i tylko to Ci pozostaje hehe

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest żadna eko skóra tylko tania skaj obiciowa :shock:

Różnicy w wyglądzie nie rozpoznają tylko ci co noszą buty z ccc.

pewnie masz rację ,patrząc na różnicę w cenie- 2000 do 9000 zł - ! mam kilka znajomych którzy noszą buty z CCC i klika którzy noszą tylko LLOYD i BOSS , także zrobię taki test i dam znać :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sensatec na desce może być fajną opcją, ale na fotelach chyba dla ludzi, którzy się nie lubią :D

tak jest , zdając sprawę ze wszystkich minusów takiej tapicerki , jednak zakochałem się w wyglądzie kabiny mając tą konfigurację- szkoda że nie mogę wysłać fotki wizualizacji-..gdyby mieli jasną tapicerkę materiałową to bym pewnie wybrał , ale niestety jasna w akceptowalnej cenie dla mnie, pozostała tylko Sensatec..

Opublikowano

Rob koniecznie test :mrgreen:

Ten plyn co nadaje zapach skory dla skaju to sie nazywa q11 z sena :lol:

Pomylilem z "royal tenzi"

http://www.sena.com.pl/006467-q11-skora-mleczko-do-konserwacji-skory-500ml,sp,72,541#p

Jest idealny dla krakusow bo kosztuje ok.7zl za butelke :cool2:

Maja tez chusteczki do skor ale szybko traca swiezosc wiec teraz sprawdzam nimi olej :wink:

MADE IN PRL
Opublikowano

https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1585082&page=2

„The Sensatec in the new G20 has been much improved. If you go and sit in both you would think the Sensatec is a softer, higher grade leather than the Vernasca; and not leatherette. Another thing I noticed is that the fit and finish on the Sensatec is generally nicer than the leather which has creases and ripples on many cars dtraight from the factory. ”

Tu znajdziesz wiele pomocnych komentarzy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
@Alinho dzięki :cool2: wszystko wskazuje że w G20 wszystko poszło do przodu w porównaniu do poprzedniej wersji .. nawet tapicerka
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
@KumatyWujek ani te ani te , Sensatic Canberra Beige ( black)do foteli wersji Advantage. możesz zobaczyć jak wyglądają w konfiguratorze BMW