Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, czy ktoś spotkał się z podobny problemem ? Nawiew mi strasznie hałasuje i zastanawiam się co z tym zrobić. Proszę o jakąś poradę :) Poniżej link do Video.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz dobrać się do silnika dmuchawy, ewidentnie coś mechanicznie jest uszkodzone.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zabrzmi dziwnie ale ... w półrocznej daci tak samo mi buczał wentylator 2 tygodnie . samo przeszło :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wentylator do wymiany. BMW ma cos z nimi skopane, bo w kazdym starszym BMW wentyl hałasuje. Może nie tak głośno, ale po wymianie hest cosza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Oryginal jak kolega napisał, ale ludzie z powodzdniem stosują zamienniki. Koszt nowego od 250 zl. Kwestia firmy. Przeszukaj allegro lub jakieś hurtownie motoryzacyjne, gdzie masz rabaty :) Edytowane przez Jack79
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W Aparts valeo po 370 zł . Nissens podobnie . I co lepsze już z elektroniką sterującą . Starego jeża polecam zachować .