Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam dwa pytania. Pierwsze to Ambient lights. W idrive jasnosc mam ustawiona na maksa natomiast ambient lights dalej sa zbyt ciemne. Da sie to w jakis inny sposob rozjasnisc. Sprawdzalem w bimmerapp czy nie dalo by rady wiecej ale jasnosc i tak juz byla na 100%. Jest jakas mozliwosc rozjasnienia ich jeszcze bardziej. Drugie pytanie to czy ktos z was remapowal juz 420D i czy przy okazji roznica osiagow byla odczuwalna ? Bylem w firmie ktora sie tym zajmuje profesjonalnie i przy pierwszym stage moga mi zwiekszyc moc z 190 na 220 natomiast jak bym sie zdecydowal na drugi moc by podeszla pod jakies 240km. Jak to wplynelo by na prace silnika i skrzyni? Pozdro
Opublikowano

Z orginalnym Ambientem nic specjalnego nie zrobisz tym bardziej jak masz ciemne wnetrze. Swieci ono po prostu slabo i tyle. Ja zamontowalem specialne listwy i jest znacznie lepiej. Zobacz sobie tutaj :

https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1584817

Co do programu oczywiscie, ze poczujesz roznice i to dosc znaczna. Jezeli bedziesz jezdzic z glowa nic kompetnie sie nie stanie

b72b536e244610f0med.jpg
Opublikowano
Siema. Dzieki za odpowiedz. Widzialem wlasnie te listwy tez na ebay ale nie moglem nigdzie znalesc zdjec jak to wyglada po zalozeniu ich. Listwy juz zamowione. Tak mam ciemne wnetrze. Czarne plus czarna podsufitka. Program pewnie wgram jakos napcozatku przyszlego miesiaca.
Opublikowano
Montaż banalnie prosty więc tylko czekaj na przesyłkę. Jest o wiele lepiej niż było. Powinieneś być zadowolony. Ja osobiście używam tylko czerwonego schematu koloru bo biały wygląda trochę tak jakby były dziury w drzwiach i światło z zewnątrz wpadało do środka :mrgreen: :lol: "If you know what i mean"
b72b536e244610f0med.jpg