Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e60 2008 535d przed aktualizacją softu klima w automacie chodziła super każde odchylenie od poziomu temperatury na pokrętle od temperatury neutralnej w dół zmniejszało mocno temperaturę w samochodzie druga lub trzecia kreska i miało się w samochodzie około 18 stopni Celsjusza po aktualizacji mimo ustawienia temperatury na możliwie najniższą w samochodzie jest jakieś 24-25 stopni a klimatyzacja bardziej grzeje niż chłodzi (Na zewnątrz samochodu temp ok od 4 do 15 stopni Celsjusza). Stopień przed aktualizacją w Iście P E060-08-09-530 teraz mam najnowszy możliwy. Błędów na kompie praktycznie tylko dwa które były przed aktualizacją 009C54 i 009CC5. Proszę o jakieś nakierowane co mogło się zmienić albo przestawić do ustawień fabrycznych ewentualnie co mógł zwalić elektryk który programował.
Opublikowano
W Cic ustawione chlodzenie?

Możesz sprecyzować na pokrętle gdzie mam ciepło i zimne mam ostatnią kreskę przy chłodzeniu czyli tak jakby maks co można ustawić po naciśnięciu na przycisk auto, klimatyzacja chłodzi tylko i wyłącznie po wciśnięciu max na konsoli środkowej.