Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pewien problem. Od dłuższego czasu z prawego przedniego zawieszenia słysze stukanie, które pojawia się podczas jazdy na kostce brukowej ( częste i szybkie wibracje), w trakcie hamowania podczas jazdy do tyłu i przy wiekszym uderzeniu. Na załączonym filmiku słychać stukanie podczas ruszania kołem (prawo lewo). Po zdjęciu zacisku cisza, ale nie zaobserwowałem żadnego ruchu klocków. Przy mocnym hamowaniu na autostradzie z prędkosciu okolo 140 km/h prawa strona wpada w wibracje i również słychać głuche stukanie, wibracje występuja tylko na rozgrzanych tarczacj (wibracje ponoć z powodu krzywej felgi). Oczywiscie na stacji diagnostycznej nic nie znaleziono. Stuki przy hamowaniu podczas jazdy do tyłu i ruszaniu kołem to mogą być te same stuki które slychac na dziurach ? Ja już nie mam pojęcia :mad2: pomocyy https://youtu.be/UKiT60nqEK4