Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mogl by ktos sie dowiedziec czy jest mozliwosc zakupu serive inclusive dla X3 G01 30d z Uk?

Cena i gdzie jesli mozna lub namiar na osobe ktora by w tym pomogla(sprzedawca, osoba z serwisu bmw).

Auto jeszcze nie mialo pierwszego przegladu.

Warunki jak i cena jest duzo lepsza w PL. Wiem ze pakiet z Uk jest honorowany w PL bo juz robilem serwis w PL w poprzednim bmw z UK.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki masz rocznik auta ?

Nie musisz nigdzie dzwonić - wystarczy założyć konto na stronie :

https://www.bmw-connecteddrive.pl/app/index.html#/portal

Dodasz auto do Polskiego konta i będziesz miał możliwość dokupienia pakietów .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możesz założyć konto na serwerze Connected w UK - dodać auto i tam kupić usługę .

Płatność na serwerze bmw kartą kredytową .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

mam juz zarejstrowane auto na connected drive uk i jak wchodze na PL do mnie przekierowuje na UK.

W uk jest tylko jeden pakiet za £900 na 36miesiecy /36k mil a wPL jest kilka opcji i o nie mi chodzilo.

Wedle bmw uk pakiet serwisowy kupiony w uk tylko dziala w uk i nigdzie indzie, tak sa doinformowani. :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

„BMW Service Inclusive obejmuje cały zakres usług zawartych w pakiecie - na całym świecie, ze wszystkimi uczestniczącymi partnerami serwisowymi BMW „

Cytat z strony Connecteddrei

Ten servis ma ograniczenia czasowe i kilometry .