Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wszystko zależy od tego jakimi narzędziami dysponujesz. Nie jest to skomplikowana czynność. Pamiętaj tylko o zrobieniu zbieżności po wymianie. Części najlepsze w zamienniku to FEBI, nie wybieraj najtańszych bo będziesz wymieniał pewnie za miesiąc jeszcze raz :)
Opublikowano
Jesli chodzi o klucze kanal lewarek to mam sporo kluczy itp nie posiadam tylko specjalistycznych sciągaczy ale klucze itp mam. Myslalem nad lenforder czy to dobra firma?
Opublikowano

Lemforder można powiedzieć ori/pierwszy montaż. Przy drążku jest spory klucz można sobie poradzić „żabą” jesli nie będziesz owego posiadał. Końcówkę odkręcisz bezproblemowo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Z tą koncówka moze byc problem wlasnie musze wymienic poniewaz na zbieznosci probowal nawet palnikiem grzac zeby ją ruszyc i nic. aktualnie mam od nowosci fabryczne drazki z koncówkami dlatego jestem zmuszony zmienic drązki z koncówkami
Opublikowano
Jeśli wymieniasz końcówki z drążkami to nie ma w takim razie żadnego problemu. Możesz zwyczajnie odkręcić w komplecie całośc, albo uciąć szlifierką drążek - wtedy można wciąż użyć przyrządu do wykręcania drążków z przekładni. Lemforder to również bardzo dobry wybór.
Opublikowano
Wymiana jest bardzo prosta i mnie zajęła 45 minut. Tylko później trzeba jechać na geometrię