Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Panowie,

jestem nową użytkowniczką, niestety nie znalazłam odpowiedzi na mój problem więc pozwoliłam sobie założyć nowy wątek i liczę na waszą pomoc :)

Posiadam e91 z 2011 roku ze zwykłymi lampami, dzisiejszego dnia przestały mi działać oba ringi w lampie z lewej strony, żarówki są dobre,bezpieczniki również, gdzie szukać problemu żeby mechanicy nie naciągnęli mnie na koszta?

W jednym momencie ringi zaczęły świecić, po zamknięciu maski przestały ;/

Dodam,że wszystkie światła były sprawne do dnia dzisiejszego :(

Z góry dzięki za pomoc Paula :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozumiem ze to nie są oryginalne lampy BMW, tylko np. DEPO? Oryginałow zwykłych na H7 z ringami nie było. Pokaż co to za lampy.
Opublikowano

Znaczy z tego co wiem te lampy były od nowości w tym aucie, jest to lampa po liftingu, chyba posiada ogrinalnie ringi, czy się mylę?

Sprawdzane były te żarówki do ringów, w takiej dziwnej oprawce plastikowej.

Zaraz zbiorę się do kolegi i podłączymy komputer:)

Co może powodować ewentualne zwarcie? Kable i wszystko wygląda jakby było na miejscu :(

Opublikowano

Co może powodować ewentualne zwarcie? Kable i wszystko wygląda jakby było na miejscu :(

Nawet sama żarówka/Led tak się stało w mojej byłej e61 która ma kolega wsadził chińskie żarówki nie Led i czasami sądził błędem a żarówki świeciły więc olał to aż do czasu że zgasły i teraz jest problem bo przegląd niedługo, a pozycji nie ma więc trzeba zrobić reset Frm