Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Panowie taki problem samochód po kolizji żadne poduszki nie wystrzelone wszystko paliło jeździło elegancko.Dzisiaj kończyłem składać cześći odpaliłem auto wjechałem do garażu zgasiłem i gdy chciałem odpalić auto najpierw wyświetliło komunikat słaba bateria w pilocie mimo tego że wcześniej tego nie robiła no ale dobra, wciskam start a pojawia się komunikat uruchomienie silnika niesprawne. Wiem że to wróżenie z fusów ale może ktoś wie co mogło się stać? Ewentualnie jeśli ktoś ma jakiś sprawdzony program i kabel pod BMW to prosiłbym o namiar pozdrawiam.

Opublikowano

Do diagnostyki polecam kabel ENET, znajdziesz na popularnym portalu aukcyjnym.

Mogę również wykonać diagnostykę zdalnie, poziom ASO bez potrzeby posiadania oprogramowania na laptopie.

Jeśli jesteś zainteresowany napisz PW.

Opublikowano

Witam. W moim E87 zadziało się to samo.

Auto najpierw wyświetliło komunikat słaba bateria w pilocie. Pojawiła się żółta kontrolka na środku wyświetlacza - auto na podnośniku.

Kontrolki nie zapalają się, trzyma blokada kierownicy. Wciskam start a pojawia się komunikat uruchomienie silnika niesprawne.

Macie jakieś rozwiązanie?