Skocz do zawartości

kreci, ale nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z f10 2.0d automat. Wjechalem na parking pod sklep i doslownie po zrobieniu zakupow po 10 minutach wyszedlem. Sprobowalem odpalic auto. Rozrusznik caly czas krecil, ale nie mogl odpalic. Probowalem zamykac samochod otwierac, odpalac od nowa, bez szans. Pare dni wczesniej mialem problem z bateria w pilocie, ale zmienilem na zapasowy. Myslalem, ze tutaj lezy przyczyna nieodpalenia i kupilem baterie, wymienilem w obu pilotach i dalej to samo.Auto kreci caly czas i nie odpala. Wydaje mi sie, ze nie moge wrzucic nawet na N skrzyni biegow. Moze cos sie zablokowalo ? Kluczyki dzialaja na otwieranie/zamykanie auta. Prosze o pomoc :cry:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Odczytaj błędy kompem.
Opublikowano
  • Autor
No jutro tam lece z komputerem, ale wydaje mi sie , ze moze to byc cos grubszego. Moglaby to byc wina np akumulatora w pilocie ? Ehhh...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie, kluczyk (pilot) uruchomi samochód nawet bez baterii jak go przyłożysz do miejsca w którym zazwyczaj jest stacyjka w innych samochodach.
Opublikowano
  • Autor
Teraz dopiero pomyslalem, ze nawet jak tam z kompem podjedziemy i nic sie nie uda zrobic, to jak ja wrzuce ja na lawete? Przeciez bez odpalenia silnika nie moge wrzucic nawet "N" prawda?
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy moge wrzucac linki do filmow np. youtube na forum ?

Jestli tak, czy ten film wlasnie to pokazuje jak to zrobic?

Opublikowano
Dobry laweciarz ma rolki pod koła ... takie wózeczki. Zamawiając lawetę musisz wspomnieć o automacie... ot co.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
  • Autor
Ok dzieki za podpowiedz.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.