Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów!!!

Jutro wielki dzień ....Sprzedałem miejskie auto i zdecydowałem się

na BMW 320 Rok produkcji 1992/1993 wersja E 36 z klimatyzacją. Pomimo tego że żona chce ode mnie odejść w związku z moją decyzją...jestem twardy . Spełnią się moje marzenia !!!! w końcu ....przynajmniej te..... Mam prośbę ..Czy ktoś mógłby się jutro do godzin przedpopołudniowych skontaktować się telefonicznie w sprawie pomocy przy sprawdzeniu auta ?????? Moja przyszla miłośc czeka na mnie przy Modlińskiej przed Legionowem Czekam na odp. Na pocztę .... maxv@ poczta.fm ...pomóżcie !!!!!

:modlitwa:

Opublikowano
Pomimo tego że żona chce ode mnie odejść w związku z moją decyzją...jestem twardy.

To ty niezly waryjot jestes :cool2:

Takich nam trzeba :mrgreen:

Mam prośbę ..Czy ktoś mógłby się jutro do godzin przedpopołudniowych skontaktować się telefonicznie w sprawie pomocy przy sprawdzeniu auta ??????

Piszesz cos takiego, o takiej godzinie, w dniu poprzedzajacym twoj "zakup" :?:

Nie uwazasz, ze troche za pozno :?:

Mimo to zycze udanych "ogledzin" no i oczywiscie udanego zakupu :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

mam tylko nadzieję że to auto nie stoi w żadnym komisie, bo wszystkie, które oglądałem, zajeżdżały trupem... :twisted:

powodzenia przyu zakupie, no i z żoną!!! :mrgreen:

moja też była przeciwna zakupowi coupe, teraz jak wsiada i jedzie, to twierdzi, że auto jest bardzo przyjemne, ergonomiczne i nie musi deptać gazu, zeby ruszyć :lol:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano

No i co jest :?: :norty:

Zakup sie udal :?:

Jakies fotki do Galerii :norty:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png