Skocz do zawartości

BMW Road Map EUROPE EAST i WEST Route 2020-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Road Map EUROPE EAST Route 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+EAST+Route+2020-1

Road Map EUROPE WEST Route 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+EUROPE+WEST+Route+2020-1

WEST

Pełne pokrycie :

Andora, Belgia, Niemcy, Niemcy, Finlandia, Francja, Grecja , Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, Portugalia, San Marino, Slowakische Republik , Slowenien, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Rosja , Bosnien i Herzegowina, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Mazedonien, Moldawien, Czarnogóra, Rumunia , Serbien, Turcja i Ukraina.

EAST:

Pełne pokrycie:

Belgien, Bułgaria , Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Lettland, Litauen, Luksemburg, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, San Marino, Slowacja, Slowenien, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan , Rosja .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Andora, Bosnien i Herzegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Mazedonien, Moldawien, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Siniorre a czytać potrafisz?
Opublikowano
Siniorre a czytać potrafisz?

Nie pytałem czy umiem czytać. Jeśli czegoś nie wiem to pytam chyba od tego jest to forum tak? Jeśli znasz odpowiedź na moje pytanie to napisz. Chyba że tylko sobie posty nabijasz.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No ale głupszego pytania nie można było zadać. W temacie masz jak wół napisane mapy ROUTE. Ty szukasz PREMIUM. Nie dziwie się koledze, że zadał pytanie o umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Tu masz PREMIUM obie wersje WEST i EAST najnowsze.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=91&t=364232

Sciagasz tylko te ktore cie interesuja.

Opublikowano
Bardzo dziękuję to by wystarczyło w pierwszym poście. tak nawiasem niema głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi... Pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bardzo dziękuję to by wystarczyło w pierwszym poście. tak nawiasem niema głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi... Pozdrawiam

Jak ktoś ma problem ze zrozumieniem tekstu czytanego, to się nie dziw.

Jakbyś nie zauważył, ja również zadałem pytanie, więc nie brnij już dalej.

Opublikowano
Jest ktoś w stanie pomóc z kodem do route 2020-1?