Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów !

Od paru dni mam problem ze sprawdzeniem aktualizacji map w BMW Dowload Manager. Po zalogowaniu w aplikacji wyświetla się komunikat :

" Do konta nie przyporządkowano żadnych samochodów. Przeprowadź nowe mapowanie samochodu na portalu BMW Connected Drive. (LOGIN0006) "

Po zalogowaniu na portalu BMW Connected Drive wszystkie zamówione usługi sa aktywne, w tym aktualizacja nawigacji do lipca 2021.

Zgłosiłem problem na infolinii, obiecano sprawę wyjaśnić. Następnego dnia otrzymałem maila o treści :

"Szanowny Kliencie BMW ConnectedDrive,

niniejszym potwierdzamy otrzymanie Twojego wypowiedzenia następujących usług BMW ConnectedDrive:

Aktualizacja nawigacji (USB)

Wypowiedzenie będzie skuteczne z końcem okresu ważności umowy w dniu 2019-11-05.

Więcej informacji na temat statusu Twoich usług BMW ConnectedDrive znajdziesz na stronie "BMW ConnectedDrive" w Internecie.

Dziękujemy za zaufanie!

BMW ConnectedDrive

www.bmw-connecteddrive.pl "

Najdziwniejsze jest to że żadnego wypowiedzenia nie składałem, prosiłem jedynie o sprawdzenie dlaczego aplikacja nie widzi mojego auta.

Ma ktoś może informacje o co w tym bałaganie chodzi i jak to wszystko wyjaśnić ?

Zaznaczam że na portalu BMW connected Drive usługa widnieje jako aktywna do lipca 2021.

Opublikowano

No to coś się komuś kliknęło krzywo, ja dostałem w odpowiedzi:

Szanowny Panie Wojciechu,

w odpowiedzi na zgłoszenie informuję, że niedogodność opisana przez Pana jest usterką globalną. Biuro informatyczne producenta BMW AG z siedzibą w Monachium pracuje nad jej rozwiązaniem.

Proszę o cierpliwość. W najbliższych dniach możliwość pobrania plików aktualizacyjnych mapę powróci.