Skocz do zawartości

Short Shifter do e46 330i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przymierzam się do kupna i zamontowania Short Shifter do e46 330i, i mam pytanie czy polecicie jakiś dobry produkt co nie bedzie wymagać szlifowania żeby wszystko pasowało. Czy lepiej nie bawić się w to i zakupić zestaw naprawczy i zrobić tak jak fabryka dała ???
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ale po jaką cholerę, kup gałkę 6b ZHP oryginał plug n play, chyba 350-400 kosztuje. jakość malina.

173681_x800.webp

Opublikowano

Ja robiłem to do 2,5

powiem tak robota to tragedia tego problemy zaczynał się od samego początku nie chciało to wejść było trzeba piłować pilniczkiem aż wskoczyło i zabezpieczanie sie zrobiło

drugi problem jaki wyszedł to wybierak do biegów żaden nie pasował ani długi ani krótki wiec było trzeba ciąć spawać jak wchodziła jedynka i inne biegi to wsteczy nie jak wsteczny nie to inny bieg nie wchodził no i tak po 2 godzinach spawania wszystko chodzi początkowo chciałęm to wywalić bo biegi jak w traktorze wchodził ciężko ręka bolała ale jak koszyczek już sie troszu wyrobił jest to całekim sympatyczne ale według mnie nie warte tej roboty 1665a8fc3a49c1ade31a7237e356920d.jpg

Opublikowano
Witam przymierzam się do kupna i zamontowania Short Shifter do e46 330i, i mam pytanie czy polecicie jakiś dobry produkt co nie bedzie wymagać szlifowania żeby wszystko pasowało. Czy lepiej nie bawić się w to i zakupić zestaw naprawczy i zrobić tak jak fabryka dała ???

a masz moze link co kupic i jak to wyglada co i jak ?? przykładowy oczywiscie

O takie cos chodzi tak ?? a skrzynie mam 5 biegową gałki chyba takie sa tez ?

https://allegro.pl/oferta/galka-biegow-bmw-zhp-6b-krotka-manual-wiele-modeli-8148811745

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To jest podróba.

25 11 7 896 886 kupiłem rok temu za 300 zł a widzę, że BMW już jej nie produkuje.