Skocz do zawartości

Short Shifter do e46 330i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przymierzam się do kupna i zamontowania Short Shifter do e46 330i, i mam pytanie czy polecicie jakiś dobry produkt co nie bedzie wymagać szlifowania żeby wszystko pasowało. Czy lepiej nie bawić się w to i zakupić zestaw naprawczy i zrobić tak jak fabryka dała ???
Opublikowano

Ja robiłem to do 2,5

powiem tak robota to tragedia tego problemy zaczynał się od samego początku nie chciało to wejść było trzeba piłować pilniczkiem aż wskoczyło i zabezpieczanie sie zrobiło

drugi problem jaki wyszedł to wybierak do biegów żaden nie pasował ani długi ani krótki wiec było trzeba ciąć spawać jak wchodziła jedynka i inne biegi to wsteczy nie jak wsteczny nie to inny bieg nie wchodził no i tak po 2 godzinach spawania wszystko chodzi początkowo chciałęm to wywalić bo biegi jak w traktorze wchodził ciężko ręka bolała ale jak koszyczek już sie troszu wyrobił jest to całekim sympatyczne ale według mnie nie warte tej roboty 1665a8fc3a49c1ade31a7237e356920d.jpg

Opublikowano
  • Autor
Witam przymierzam się do kupna i zamontowania Short Shifter do e46 330i, i mam pytanie czy polecicie jakiś dobry produkt co nie bedzie wymagać szlifowania żeby wszystko pasowało. Czy lepiej nie bawić się w to i zakupić zestaw naprawczy i zrobić tak jak fabryka dała ???

a masz moze link co kupic i jak to wyglada co i jak ?? przykładowy oczywiscie

O takie cos chodzi tak ?? a skrzynie mam 5 biegową gałki chyba takie sa tez ?

https://allegro.pl/oferta/galka-biegow-bmw-zhp-6b-krotka-manual-wiele-modeli-8148811745