Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 40i nie założysz bo jest tam B57 czyli intercooler woda-powietrze a nie powietrze-powietrze czyli jest tam wodny z wymiennikiem ciepła. Największy jaki założysz to z pakietu m performance końcówka ...533 - to ten sam co z 35i 35d itd.

Ewentualnie pnp wagner który robi kosmos jeżeli chodzi o niskie temp. Powietrza którego mam i polecam ale cena tez sporawa.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Polecam ic wodny wagner p&p, cena może wysoka (ic+montaz+płyn) okolice 5000-5500zł.

Ale robi robotę, stabilna temperatura, nie żałuję wydatku.

male-bmw-2.png
Opublikowano
Ja dałem 1500zl za używkę w idealnym stanie z faktura a montaż to 20mminut roboty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja dałem 1500zl za używkę w idealnym stanie z faktura a montaż to 20mminut roboty

Tyle zajmuje Ci zdjęcie zderzaka i założenie??

To kurde nieźle :mrgreen:

male-bmw-2.png
Opublikowano
Nie ma potrzeby zdejmować zderzaka, przynajmniej w F07 i E90. W reszcie podejrzewam tak samo gdzie zderzak niczemu nie zawadza
Opublikowano

Gdzie wy znajdujecie części w takich cenach :D

Opublikowano
U nas na forum :D jeszcze miałem podwieziony prosto pod drzwi domu i na miejscu sprawdzilem
Opublikowano
U nas na forum :D jeszcze miałem podwieziony prosto pod drzwi domu i na miejscu sprawdzilem

Ehhh...

Gratuluję zakupu! ;-) ogłaszałeś się gdzieś czy możesz kogoś polecić?

Pozdrawiam!!