Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od niedawna pojawiły się w mojej 316(E36) głuche,delikatne stuki,jakby metal o metal w przednim prawym kole.Wymieniłem łącznik stabilizatora bo był juz w opłakanym stanie,ale stuki nie znikneły no troszke jakby się zmniejszyły.

Stuki pojawiają się tylko po jeździe po nierównościach(wieksze imniejsze dziury).

Z góry dziekuje za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano
najpewniej sworzeń waczacza zewnętrzny krótki,ale tak naprawdę to stcja diagnostyczna i szarpaki prawdę Ci powiedzą
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
Opublikowano
ewentualnie odpadnie ci kolo w czasie jazdy i zatrzymasz sie na najblizszym drzewie. jak mozna tak zaniedbywac swoje bezpieczenstwo? :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
Opublikowano
ewentualnie odpadnie ci kolo w czasie jazdy i zatrzymasz sie na najblizszym drzewie. jak mozna tak zaniedbywac swoje bezpieczenstwo? :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Słuchaj wiadomo przecierz,że uszkodzenia trzeba jak najszybciej niwelować,lecz chodziło mi głównie o to czy moge nim juz nie smigac tylko od razu na warsztat czy tez spokojnie jeszcze trochę pojeżdżę.

Wiesz luzów na kole nie mam sprawdzałem to metodą "na piechotę"poprzez mocne poruszanie i nic nie wyczułem więc stan jeszcze zawałowy to nie jest.

Ale dzięki za radę