Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam zamiennik od tego samego sprzedającego i powiem, że robi robotę. Na pewno nie będzie tak samo cicho jak na oryginale, ale z pewnością będzie dużo ciszej jak z wyciętym katem czy strumiennicą
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Należy tylko dodać, ze wkłady z firmy JMJ nie maja homologacji. To taki szczegół. Miałem katalizator zakupiony w firmie Pamaku - wkład tez był z JMJ i niestety musiałem reklamować bo nie spełniał norm na badaniu spalin. Dopiero używka jakieś włoskiej firmy z Allegro działała jak kat. Reklamacje mi uznali ale kasy nie oddali. Mam wiec teraz drugi w garażu. Homologację maja tylko wkłady z GB ale wtedy koszty rosną do ponad 800,- za sam wkład.
Pozdrawiam.
Opublikowano
A ja analizator spalin przechodzę bez problemów i to na remapie sterownika pod kolektor M50
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Reklamacje mi uznali ale kasy nie oddali. Mam wiec teraz drugi w garażu.

Czyli nie uznali. Jeśli uznają gwarancję to oddają kasę albo coś krecisz

Uznali reklamacje i przysłali nowy katalizator. Oto mail „Dzień Dobry,

Reklamacja została uznana. Na jaki adres wysłać nowy katalizator?

Mit freundlichen Grüßen

Best regards,

Patrick Kubiak

+48 605 657 501

POLMO EXPRESS

Staroprzygodzka 117

63-400 Ostrow Wielkopolski

Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie dałem spokój, mam zamontowany z Allegro a ten nowy leży w kartonie, albo sprzedam, a może kiedyś się przyda? Po tym jak władowałem majątek w bunie nie wyobrażam sobie bym ją sprzedawał w najbliższym czasie ...:-(
Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie żebym bym zakochany ... dożywocie miała by u mnie wersja 3.0 w stanie z Japoni 4,5 B minimum na aukcji ale to tylko marzenie.
Pozdrawiam.