Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,czy jest możliwość żeby rozkodowac radio w e39 , bmw business rds? . Mam taki numer 65.82-8 360738 ,7608 732040 , T4581068 . I jeszcze instrukcję tego kodowania ,czy wystarczy wpisać i zatwierdzić przyciskiem set ,czy jakiś inny sposób? Z góry dziękuję.
Opublikowano
Witam ,czy jest możliwość żeby rozkodowac radio w e39 , bmw business rds? . Mam taki numer 65.82-8 360738 ,7608 732040 , T4581068 . I jeszcze instrukcję tego kodowania ,czy wystarczy wpisać i zatwierdzić przyciskiem set ,czy jakiś inny sposób? Z góry dziękuję.

Czy nikt nie potrafi ogarnąć kodu ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy nikt nie potrafi ogarnąć kodu ?

Kolego, pierwsze słyszę o kodzie do radia w e39, inni pewnie zresztą też. Może opisz z czym masz problem bo na pewno nie z kodem.

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano

Radio nie gra i jest opcja żeby wpisać code 4 cyfrowy. Ogólnie wszystko wyświetla, tzn spalanie i takie tam. Troche czyta że można rozkodowac radio po nr seryjnym, że ktoś na forum to robił.

To jak się odłączy radio od zasilania ,to nie trzeba go kodowac ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Radio prosi o kod? Wymieniałeś wyświetlacz albo zmieniałeś radio? To kaseciak?
Opublikowano
Tak kaseciak, było odlaczone, auto dopiero kupione. Nie gra ,nic w nim nie słychać, wydaje mi się że trzeba wpisać kod do radia. Czytałem że rozkodowywali takie radia ,a ja nie mam kodu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te radia nie posiadają kodu i nie trzeba ich kodować do auta. Bezpiecznik z tyłu radia sprawdziłeś?
Opublikowano
To muszę popatrzeć, bo ogólnie działa, wyświetla się wszystko, tzn funkcje komputera pokładowego, ale radio cisza ,nic nie słychać w nim ani opcji głośności, tak jakby było zakodowane. Czy napewno nie trzeba go rozkodowac?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze raz nie :)