Skocz do zawartości

problem z zamocowaniem amortyzatora przód!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry chlopkai ze zakladam znowu nowy temat ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi - sprawa ma sie tak - kupilem upragnione sportowe (gwintowane) zawieszenie do mojej beci nio i niby wszytsko super tyl pasuje bez problemów amory i sprezyny... jednak kociol zrobil sie kiedy zabralem sie za wymiane kolumn z przodu - wywalilem calosc (orginaly) która byla juz w oplakanym stanie nio i juz mialem zakladac te nowe amorki kiedy okazalo sie ze nie pasuja na ta górna poduszke(to z trzema malymi srubkami ktore wchodza w kielich) wydaje sie ona za gruba - gwint od nowego amora przez nia nie chce przejsc a nawet jesli skreci sie na sile to zostaje zbyt duzy luz na tulejce... nie wiem co robic blokuje robote mojemu mechanikowi dlatego prosze o szybka pomoc i znow zasmiecam wasze forum swoimi pytaniami ;)

byly moze rozne rodzaje tych poduszek?ciensze, szersze, wezsze??? jestem calkiem bez mapy a w mojej wiosce tez nikt nic nie wie....

moze musze kupic jakies sportowe? zaznaczam ze przedtawiciele firmy (supersport) stwierdzili ze to jest zaiweszenie dedykowane wlasnie do tego auta - w takim razie skad ten problem??? zestaw jest niby kompletny!!! help help help :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: