Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie mam problem z zasięgiem pilota łapie tylko z metr od szyby tylnej oraz zauważyłem że radio fale radiowe są słabsze w niektórych miastach. Czy to może byc wzmacniacz?? Jak tak to pomożecie gdzie to szukać? I trzeba go lutowacz czy jest na piny? Zaznaczam że to nie kombi tylko sedan. Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano
Moduł diversity poszukaj tematów, jest dużo na ten temat. Ja z doświadczenia polecam naprawę. Używany to wiadomo totolotek, nowy spora kasa. W razie potrzeby mogę podesłać nr tel do gościa u którego robiłem.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam mam problem w moim E60 w sedanie z zasięgiem pilota. I doszedłem do tego że prawdopodobnie antena na szybie od pilota jest uszkodzona bo widać pozrywane linie. Problem w tym że mam ciemną folię i nie chcę jej demontować w celu naprawy tych lini. Ktoś pomoże i podpowie jak wyprowadzić w inny sposób antene o dobrym zasięgu żeby z daleka działał pilot?