Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem "okazjonalnie" e91 z 2006r silnik M47e2 z brakiem mocy, gdzie nie włączyła się turbina, przy diagnostyce pokazywalo błąd sterownika turbiny, wymiana 1 wtrysku i świec zerowych, po konsultacji z mechanikiem powiedział, że śmiało mogę ją kupić. Podczas wyjścia wtryskowe do regeneracji okazało się że wtrysku są ok, ale nie ma kompresji i teraz moje pytanie czy lepiej kupić silnik i go wymienić (pewnie lepsza opcja dla mechanika), czy też zrobić mu kapitalne, może ktoś miał ten problem i może mi pomóc
Opublikowano
Rozmawiałem z 2 mechanikami, drugi mi powiedział, że przy remoncie może wyjść wiele rzeczy do wymiany i koszt okaże się dużo większy jak kupno i wymiana silnika czy slupka
Opublikowano
Rozmawiałem z 2 mechanikami, drugi mi powiedział, że przy remoncie może wyjść wiele rzeczy do wymiany i koszt okaże się dużo większy jak kupno i wymiana silnika czy slupka

to na pewno,