Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem z montażem mulf 2 w e60 pre lci. Po podpięciu sterownika, kodowaniu w ncs expert FA $644 (lma i cas) wyswietlila mi się opcja a Bluetooth w ustawieniach. Telefon elegancko łączy się z zestawem, nie zrywa połączenia, natomiast podczas wykonywania rozmowy nie ma dźwięku wewnątrz auta ani przesyłu z mikrofonu. Do kostki mulfa podpisałem masę, +12V, kabelki od mikrofonu oraz światłowód. W ustawieniach nie widzę książki telefonicznej, oraz nie ma możliwości wykonania połączenia z poziomu CCC. Nie zmienialem nr VIN w Mulfie ponieważ bez problemów moduł się sparował z swiatlowodem i CCC. Mm

Czym owe trudności mogą być spowodowane? Dodatkowo trzeba coś uruchomić? Liczę na waszą pomoc, pozdrowionka... :)

Opublikowano
Edit! Temat zamknięty, wystarczyło iść spać i rano wszystko zaczęło śmigać :) Prawdopodobnie sterowniki muszą się uśpić i wszystko działa bez zmiany vin`u. Wystarczy dodać do fa $644 i przekodowac pustym manem :)