Skocz do zawartości

Kupno używanego Bmw E46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,nazywam się Mateusz i jestem nowy na tej grupie.Chcę w końcu zakupić swój samochód czyli Bmw E46 coupe i mam do was kilka pytań.Dużo już czytałem i oglądałem i aby dostać ten model nie zajeżdżony w dobrym stanie to na prawdę trzeba się natrudzić.Po pierwsze to mam zamiar kupić 2.0 R6 w gazie,bo spalania tego samochodu nie są małe a ja mieszkam w trójmieście i korki to codzienność.Możecie mi doradzić na co przede wszystkim zwracać uwagę przy oglądaniu pojazdu ? Słyszałem o dyfrach żeby posłuchać czy nie huczą i czy nie dochodzą jakieś nie porządane dźwięki z nich.Wiadomo blachara jak w każdym aucie trzeba obejrzeć z każdej strony,jeżeli jest coś jeszcze to proszę piszcie żebym nie wpakował się na mine.Kolejne pytanie jak to jest z kosztami utrzymania tego samochodu,mój poprzedni samochód czyli Astra G 1.6 16V paliła około 8 litrów na 100km,jak to wygląda ze spalaniem w takim 2.0 R6 ? Prosił bym jeszcze was o takie informacje nabyte z własnego pojazdu,co się psuło częściej,jakie dolegliwości posiada ten samochód oraz takie ogólne opinie odnośnie tego samochodu.
Opublikowano

Admin na bank zamknie temat ponieważ oto co pytasz jest tego multum.

osobiście odradzę Ci e46, weź kup sobie KIA proCeed

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jeśli chcesz kupić auto to pełna diagnostyka najlepiej w jakimś warsztacie co się zna na bmw. Zobaczysz auto wizualnie np stan opon klocki tarcze , napinacze pasow czy nie są wystrzelone. Czy działają wszystkie systemy , elektronika ,

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.