Skocz do zawartości

F30 LCI - lokalizator GPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ma wie gdzie dokładnie znajduje się lokalizator Gps ? Nie moge zlokalizować pojazdu w

aplikacji, w idrive - ustawieniach pojazdu- nie mogę odptaszkowac lokalizacji gps, próbowałem już wszystkiego... :(

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Masz założone konto na ConnectDreiv , auto dodane do Twojego konta ?

w telefonie aplikacja zainstalowana ?

BMW Connected von BMW GROUP

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
  • Autor
Konto założone 3 lata temu, ostatnio weryfikowane ustawienia i sprawdzane na infolinii, aplikacja dziala ale nie pokazuje lokalizacji pojazdu od 3 tygodni, testowane na 2 telefonach z aplikacjami, a z connecteddrive w aucie zniknęło BmwOnline, pogoda etc.
Opublikowano
  • Autor
Szanowni ponowię pytanie może ktoś wie: gdzie dokładnie znajduje się lokalizator Gps ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Zależy w jakim modelu ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
  • Autor
Zależy w jakim modelu ?

Moje BMW: F31 330ix LCI 2016

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki !!! sprawdzilem podłączenia, akumulatorki - wszytko Ok, chyba padł moduł. Pozostaje ni serwis, gwarancja przedlużona całe szczęście jest :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jaki masz moduł ATM czy TCB ?
Opublikowano
  • Autor
Jaki masz moduł ATM czy TCB ?

ATM-01 T2-ECE 4G. A propos jakie to ma znaczenie ? :?:

Opublikowano
Ja też nie mogłem zlokalizować, pomogła zmiana ustawienia lokalizacji w menu samochodu - było źle ustawione.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Gdzie w menu jest takie ustawienie ?
Opublikowano
  • Autor
Gdzie w menu jest takie ustawienie ?

Dobre pytanie ...? Można tylko zaznaczyć opcje lokalizacji gps lub nie...

Opublikowano

To chodzi właśnie o ten lokalizator GPS.

Na samym dole ustawień mam "lokalizator GPS" i jak wejdziesz to zaznaczasz i działa od razu.

ee246c3df6769.jpg.html

ec796b37e9c4f.jpg.html

Opublikowano
  • Autor

Na samym dole ustawień mam "lokalizator GPS" i jak wejdziesz to zaznaczasz i działa od razu.

ee246c3df6769.jpg.html

ec796b37e9c4f.jpg.html

No właśnie jak napisałem na początku tematu nie mogę w menu ustawić tego ‚znacznika ...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

ee246c3df6769.jpg.html

ec796b37e9c4f.jpg.html

Popraw zdjęcia bo się nie otwierają .