Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wiem że jest parę tematów na ten temat ale już próbowałem wszystkiego mianowicie chodzi o moje e 90 320d 2005r manual mam wibracje podłogi napoczatlu było od 120 a teraz są od 80 wywazalem wal wymieniłem na uzywke przeguby całe z polosiami wymienione koła podkladane 4 komplety i to samo łączniki elastyczne wału od strony skrzyni i dyferecjalu nowe zaiwesznie dyferecjalu 3 poduszki wymienione a wibracje nadal są i żaden mechanik z tym sobie nie może poradzić juz opadają mi ręce bo w auto włożyłem kupę kasy dwumas kompletny amortyzatory przód tył wraz z sprezyniami wachacz z przodu z lemordera wsyztskie wachacze stylu bark jakich koło wiek lozow już nie wiem co robic i do kogo go zawieść żeby to wyeliminować
Opublikowano
Witam wiem że jest parę tematów na ten temat ale już próbowałem wszystkiego mianowicie chodzi o moje e 90 320d 2005r manual mam wibracje podłogi napoczatlu było od 120 a teraz są od 80 wywazalem wal wymieniłem na uzywke przeguby całe z polosiami wymienione koła podkladane 4 komplety i to samo łączniki elastyczne wału od strony skrzyni i dyferecjalu nowe zaiwesznie dyferecjalu 3 poduszki wymienione a wibracje nadal są i żaden mechanik z tym sobie nie może poradzić juz opadają mi ręce bo w auto włożyłem kupę kasy dwumas kompletny amortyzatory przód tył wraz z sprezyniami wachacz z przodu z lemordera wsyztskie wachacze stylu bark jakich koło wiek lozow już nie wiem co robic i do kogo go zawieść żeby to wyeliminować

Jak juz wszystko sprawdziłeś (łącznie z innymi oponami) to zobacz na tuleje belki z tylu. Numery 2 i 3.

http://bmwfans.info/parts-catalog/E90/Europe/320d-M47N2/L-N/mar2007/browse/rear_axle/rear_axle_carrier/

Najczęściej jest to winna podpory lub łączników walu. Jak wymieniłeś podporę na nie oryginalna to możesz mieć dalej bicie.

Moga być również opony lub felgi ale pewnie od tego zacząłeś.

Opublikowano
Wlozysko podporowe jest nowe z oryginału.. Tylko nie wiem czy tak ma być bo robiłem próbę że wal by przkrecony do skrzynia odkrecony od dyfra tel łącznik elastyczny i wciągnięty i wal był założony tylko na tą tuleje centrujaca przy dyferencajl i wibrolwao a bez wału cisza i nie wiem czy tak można to sprawdzić