Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobilem wymiane amortyzatorow z przodu sachs i z tylu monroe dedykowane do 226A. Oczywiscie razem z poduszkami,odbojami itp itd.

Ustawilem geometrie zrobilem przeglad i niby wszystko okej. Ale nie jestem zadowolony z pracy tyłu. Auto troszke podskakuje i nie tłumi tak fajnie jak przod. Dodatkowo zauwazylem po pewnym czasie ze gdy auto stoi na rownej plaszczyznie to prawe tylne kolo jest ciut nizej wzgledem lewego. W calej tej operacji nie wymienialem sprezyn. Czy takie sprawy moga sie dziac jesli sprezyny sa zuzyte?

Jakie sprezyny zakladac do S226A?

Opublikowano

Polecam eibach pro kit dedykowany do e46 mam u siebie i jestem zadowolony jest ciut sztywnej od ori 226a bo takie też siedziały u mnie, na komforcie dużo się nie stracilo za to w prowadzeniu na plus.

Co do wysokości u mnie wygląda w miarę równo przód tył.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Polecam eibach pro kit dedykowany do e46 mam u siebie i jestem zadowolony jest ciut sztywnej od ori 226a bo takie też siedziały u mnie, na komforcie dużo się nie stracilo za to w prowadzeniu na plus.

Co do wysokości u mnie wygląda w miarę równo przód tył.

Mialem na mysli roznice lewego tylu do prawego tyłu jest roznica jak auto stoi na rownym. Jest roznica w wysokosci na eibachu? Zalozylem 18" 225/40 i wolalbym seryjna wysokosc lub ciut wyzej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.