Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma mały problem poprzedni właściciel wymienił sterownik DDE od poliftowego 2007 do przedlifta 2004r i tez nie dział mi tempomat oraz w ISTA otrzymuje błedy

4C08 - nieprawidłowy odbiornik DDE nadajnik ARS

45F8 - nieprawidłowy odbiornik DDE nadajnik TEMPOMAT

4448 - komunikat moment obrotowy aktywnego układu kierowniczego

auto nie posiada aktywnego układu kierowniczego i muszę go jakoś wydokować ale powiem szczerze ze nie bardzo wiem gdzie go szukać aby go wyłączyć , podobnie jak ARS

auto to 525D z 2004r. pomoże ktoś jak to zrobić aby tempomat mi zadziałał i w których sterownikach wydokować Aktywny układ kierowniczy

z góry dziękuje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W dde tych opcji się nie koduje

Masz nieprawidłowy soft oprogramowanie w sterowniku silnika dde troche za nowy ten sterownik dla twojego dde

Ale moze bedziesz mógł znalesc soft dla tego sterownika bez afs i bez aktywnego tempomatu

I zaprogramować winkfpt

Nie kieruj sie istap ona zaproponuje zbnr dla prawidłowego sterownika a ty musisz wybrac dla tego co masz z twoim wyposażeniem

Opublikowano
W dde tych opcji się nie koduje

Masz nieprawidłowy soft oprogramowanie w sterowniku silnika dde troche za nowy ten sterownik dla twojego dde

Ale moze bedziesz mógł znalesc soft dla tego sterownika bez afs i bez aktywnego tempomatu

I zaprogramować winkfpt

Nie kieruj sie istap ona zaproponuje zbnr dla prawidłowego sterownika a ty musisz wybrac dla tego co masz z twoim wyposażeniem

Witam orginalny DDE jest https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=NC52-EUR-04-2004-E60-BMW-525d&diagId=13_0966 i jaki nr oprogamowania wgrac do dde auto ma kata i DPF Auto z 2004r z kwietnia

• 5 tygodni później...