Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie. Jadą sobie wczoraj i słuchając muzy w pewnym chwili wszystko zgasło nie było słychać radia . Zrestartowałem navi powróciło do porządku ale po pewnym czasie znowu zrestartowała się nawigacja i tak w kółko. Po przyjeździe do domu nie było głosu i dalej nie ma i po nocy jeszcze wyskoczył komunikat o niskim poziomie baterii. Od czego zacząć?

Pozdrawiam AC

Opublikowano
U mnie tak było .Najpierw zaczęło przerywać radio, później zaczęło mi pokazywać ze coś ze wspomaganiem, słaby akumulator .I było czuc zapach gumy . Okazało się ze koło pasowe się sypie. nie masz wtedy odpowiedniego naciągu paska i przez to takie objawy .Napisz czy to koło
Opublikowano
Chyba trzeba będzie oddać nawigację CCC do naprawy bo musi być uszkodzona nie przechodzi w stan uśpienia i rozładowuje aku. Macie kogoś sprawdzonego za rozsądne pieniądze żeby to ogarnął?
Opublikowano
Pytałem gościa o naprawę i mówił że to loteria ze lepiej założyć nowszą navi która nie będzie się zawieszała, bedzie płynnie chodzic tylko cena 2,5k
Opublikowano
Nie ma loterii. Albo dobrze naprawi albo nie. Za "nowszą" czyli CIC trzeba zapłacić nie 2.5 a ponad 3k zł + do tego kodowanie więc na pewno lepiej ccc naprawić.
Im wolniej jadę, tym dłużej mnie widać...