Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD BMW-Retrofit Brzeziny prponuję trzymać się z daleka

Kupilem u nich fotele łącznie z wymianą, zaraz po wyjechańiu z montażu dzwonię do goście, że są krzywe, zbył mnie, ale nieodpuściłem i po jakims tygodniu może 3-ech przejeżdżając przez Brzeziny podjechałem i stwierdził, że rzeczywiście krzywe, mialem czarny dał mi na zamianę biały i miał niby ten czarny przeszyć na innych dobrych stelarzach, po jakiś 3tyg-miesiącu(wcześniej było gotowe ale nie miałem czasu podjechać? odebrałem, zmontowali było nieźle, zima skończyła się sezon narciarski minoł i sporadycznie już jeździłem lagtem tym autem, głównie żona.

Przeszedł wyjazd sylwestrowy 6h do krunicy i ja znów krzywo siedzę, podjechałem koniec zimy początek wiosny do niego, że jest coś nie tak, a ten z gębą, ze on wymienił na nowe stelarze, że minęlo tyle czasu, że ogólnie żebym mu dupy nie zawracał i spadał, zamknoł mi bramę pilotem przed nosem

Więc gość podprostował te stołki które wyrwał za groszę po wypadku, następnie znalazł frajera jak ja co mu wcisnoł za normalną rynkową cenę + montaż, następnie coś je pocerował i spadaj człowieku

ogólnie to jeździłem chyba ze 3 razy zanim mi I razem to niby naprawił, 50km w jedną stronę x2 = 100km

A gość myśli, że ktoś żyje tylko autem i wymianą siedzeń

Jeszcze jedno, jak kupicie własne wnętrza i postanowice zmienić u niego to pilnujcie jego synów podczas montażu, głównie starszego

koleś szybko wszystko na skróty robi śrubek mu zostaje, tylko kase zgarnąć niemało i spadaj(a najlepiej to pozwól mu zcipowac auto to będzie wychwalał Ciebie wtedy) ja mam nie zmonotwany dobrze prawe poszycie drzwi i uchwyt na pas biezpieczeństwa mi odpada. klient przedemna wyjechał też po jakimś zabiegu z autem, po 2 godzinach młody dopatrzył się, że został lewarek czy coś tego typu na warsztacie(niepamiętam dokładnie) gość musiał z warzawy zawracać się, a młody przepraszam Pana

I młody odrazu delikwenta usuwa z facebooka, żeby czasem go niebsmarować

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

niestety teraz lubią oczami (chodzi mi o piękne zdjęcia na facebook i pseudo opinie), zupełnie zapominając o tym, że mamy mózg, który jest nam dany, aby myśleć i analizować , za trzy lata w Polsce zrozumiałem tylko jedno - wiele oszustów i amatorów, które z chińskimi urządzeniami udają z siebie super specjalistów biorąc za to "kawałek chleba" w jakosći płatności przy czym absolutnie nie biorąc na siebie odpowiedzialność za zniszczony nimi samochód... takie są realia

Dziś człowiek wierzy w kłamstwo , a prawda mu się wydaje jako oszustwo.

Ale jest i druga strona medalu - właściciele-żebraki , które robią wszystko jak najtaniej i za to ich życie bije mocno