Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem

Z racji, że jest to mój pierwszy post, to chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. Od kilku dni jeżdżę E46 318i w kombi, wcześniej były różne wynalazki, ale nigdy BMW. Przez jakiś czas byłem bez auta, a pojawiła się nagła potrzeba, więc musiałem coś szybko znaleźć. Generalnie jestem zadowolony, choć jest kilka rzeczy do poprawy. Poniżej wrzucę zdjęcia + plany na przyszłość. Auto spodobało mi się na tyle, że planuję nim pojeździć dłużej niż rok czy dwa lata. Zależy mi na opiniach i komentarzach, bo wszystkiego nie wiem (mechanicznie prawie 0), a i wizualnie też nie chciałbym niczego zepsuć. :)

Plany:

-lampy tył- LED smoke red

-lampy przód- nakleić folię/pomalować/zmienić całą lampę- jeszcze nie wiem

-lampy przód- ładne ringi + prawdopodobnie zmiana xenonów, bo obecnie w nocy momentami ciężko się jedzie

-czarne ramki grilla

-oklejenie tunelu, boczków, elementów tapicerki (wolałbym inny wzór niż carbon, ale jeśli nie znajdę nic innego ciekawego, to nie będę miał wyjścia...)

-zmiana foteli na skórzane (jeszcze nie wiem dokładnie jakie)

-dodanie ramek na zegary + biały LED

-całe oświetlenie wnętrza zastąpić LEDami (do głębszej rozkminy, ale pewnie tak będzie)

-zmiana folii na szybach pasażera i tych bocznych za pasażerami

-multifunkcyjna kierownica poliftowa

-jakieś radio na androidzie + dobre nagłośnienie (to w dalekiej przyszłości, ale jednak)

Więcej grzechów nie pamiętam, ale jak mi się coś jeszcze przypomni, to na pewno dopiszę.

IMG201906_qsnpnpr.jpg

IMG201906_qsnpnpn.jpg

IMG201906_qsnpnpe.jpg

0d3946c3b70d7.jpg

f0cfd68a649cf.jpg

f7d39d023d30c.jpg

5c3928435b7ee.jpg

Od razu zaznaczę, że zależy mi na doprowadzeniu auta do jak najlepszego stanu. Ma dobrze służyć i wyglądać obłędnie- do szaleństw mam jeszcze GSF 600. ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koniecznie zmień na ori gałkę zmiany biegów

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii