Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... McN ty pisz do tego co sprzedaje , ja nie mam z tym nic wspólnego , przeglądałem tylko aukje bo ty piszesz ale jakoś leniwy jesteś / :mrgreen: / jak Ci pasuje to się dogaduj .... powodzenie iby chodziło :cool2:
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
sklejony jezdzil, ale znowu miska poszla... kamien na drodze ehh [bAD]...

To faktycznie :?

Widze ze juz sie jej pozbywasz, jezeli to nie tajemnica jaki jest glowny powod ? :|

Nie spelnia oczekiwan ? :twisted:

pzdr,
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja mam 318i E36 i własnie zamierzam instalacje LPG zakładać, ale z tego co tu czytam to chyba jednak ryzykowne, miałem wcześniej calibrę 16V i też co jakis czas mi strzelało. Mam namiar na jednego gazownika który zakłada sekwencję do tych beemek za 2600pln, zwykła 1700pln, sekwencja z dwuletnia gwarancją. jednak się nastawiałem na zwykłą, ale jak tak ma to strzelać to ja dziękuję.
  • 1 rok później...
Opublikowano

w prawdzie temat stary, ale nie chce smiecic zakladajac nowy.

mam gaz w 27 leniej 728i. w innym temacie opisalem problem z gasnieciem silnika w czasie jazdy (teoretycznie po przegrzaniu). ostatnio tez tak zgasl po czym nie chcial odpalic. jak juz zgadal to SRU PIERDU i gaz wybuchl. rozlaczylo mi caly system doprowadzania powietrza do silnika - flitr od przeplywomierza, przeplywomierz od silnika i pomiedzy wszystkie rury...

pytanie moje jest takie: czy ten przeplywomierz od razu moge spisac na straty? jak to sprawdzic?

inna kwestia jest taka: znajomy powiedzial mi, ze skoro mam problemy z temp silnika, to mozliwe ze gaz dolatujacy jest zbyt zimny i dlatego wybucha i ma problemy... czy to prawda?

pzdr!

Opublikowano

Jeśli klapka w przepływomierzu chodzi swobodnie to wszytko jest ok.

Uważaj na niego, bo takiego już nie dostaniesz, masz wtrysk na "baranach" a do tego juz nie ma części :D

Twój znajomy gada jakies bzdury, gaz ci strzelił bo za dużo zebrało się go w kolektorach jak próbowałes odpalić auto.

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495