Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no i się zaczęło. Samochód odebrany, wszystko było ok, lecz po dłuższej ciągłej jeździe około 10km wyskoczył komunikat jak w temacie. Awaria kontroli ciśnienia opon.

Podjechalem a stację, sprawdziłem ciśnienie w kołach, zresetowalem system, błąd zniknął, ale nie wyswiatlilo ciśnienia opon w statusie samochodu.

Po przejechaniu kilku km błąd pojawił się ponownie. Coś robię źle, czy po prostu już awaria......

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
odczytaj błędy kompem lub jakąś aplikacją, może czujnik padł.
Opublikowano
Bardzo chętnie i przyszłościowe jaki kabel potrzebny i program do kompa żeby błędy zczytac
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaki silnik masz ? Kabel enet i program ista-d lub aplikacja na androida np. Btool Expert + adapter BT
Opublikowano
2.0d 218km 2015rok
Opublikowano
Kabelek już zamówiony, jeszcze tylko program wyczaruje i po niedzieli będzie wszystko jasne mam nadzieję.
Opublikowano
A gdzie znajdę działający program ista-d ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Np. na "chomikuj.pl" Wiele informacji pomocnych znajdziesz w dziale "diagnoza komputerowa"
Opublikowano
No pobrałem z chomika, ale coś nie robi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dziale diagnoza komputerowa poszukaj instrukcji instalacji, ewentualnie zapytaj tam.