Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem ostatnio sprawdzić BMW f30 przed zakupem w dwóch wrocławskich ASO, oba serwisy stwierdziły, że nie można tego u nich wykonać :/

WTF? Jakiś czas temu zaliczkowałem w jednym z ASO f30 ale nie zdecydowałem się na zakup, na jakiejś "czarnej liście" jestem, czy jak? Ktoś spotkał się z podobną sytuacją?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie jesteś właścicielem więc nie udostępnią ci danych. Źle też chyba o to zapytałeś. Mówiłeś, że chcesz kupić auto i przed zakupem chcesz nim przyjechać na diagnozę wg wytycznych BMW, oczywiście z obecnym właścicielem?
Opublikowano
Nie wiem co może być dwuznacznego w pytaniu o sprawdzenie auta przed zakupem. Stwierdzili, że jedynie mogą z właścicielem sprawdzić historię serwisową. Przeglądu przed zakupem nie wykonują.
Opublikowano
Nie wiem co może być dwuznacznego w pytaniu o sprawdzenie auta przed zakupem. Stwierdzili, że jedynie mogą z właścicielem sprawdzić historię serwisową. Przeglądu przed zakupem nie wykonują.

Świetnie.

W Best Auto Lublin powiedzieli mi, że nie ma problemu. Osiem stów.