Skocz do zawartości

BMW Navigation Europe MOVE 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bardzo prosze o instrukcje jak mam zdobyc kod FSC do mapy move 2019. BMW f11 nr win C975605

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ciekawostka,

F11, 2012 rok, mapa MOVE 2015, aktualizacja 2019 nie chce ruszyć. To znaczy raz na pięć prób ruszy, ale wskoczy na 1% i stoi.

Co za cholera?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Wydaje mi się że dość dokładnie przeszukałem forum i nie znalazłem info czy do nawigacji MOVE jest opcja dogrywania POI. Interesuje mnie konkretnie kwestia fotoradarów.

Jeżeli jest gdzieś temat to prosił bym o naprowadzenie. Z góry dziękuję.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy może ktoś poradzić w kwestii aktualizacji nawigacji move do bmw f 10 2012 rok.

Mam aktualizację z chomikuj ale nic nie rusza. Gniazdo mam w schowku.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Pomóż nam sobie pomóc. Napisz jak umieściłeś pliki na pendrivie i czy sprawdziłeś czy na pewno masz mapy MOVE.
Opublikowano
tak z winrar bezpośrednio na pendrive 32 gb
Opublikowano
Mam Move z 2012 roku
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Na pendrivie umiesciles pliki bezpośrednio? Bez żadnych katalogów? Filozofii nie ma. Wsadzasz tak przygotowanego pendriva do schowka, podajesz FSC i tyle. Czasami jest problem z pendriva, bo jakoś nie jest kompatybilny z autem. Wtedy próbujesz z innym pendriva i tyle.
Opublikowano
Moim zdaniem to myśle że chyba usb w schowku jest uszkodzone. Jutro sprawdzę
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Znajdz pendrive z ledem, to bedziesz wiedzial co się dzieje. Po wsadzeniu, jak jest wszystko ok, to powinien zacząć mrugać. Jak bedzie tylko świecił, to z zasilaniem jest ok, ale piny od danych cos nie dzialają. Jak nic nie bedzie się działo to nawet zasilania brak.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

W jakim formacie masz sformatowanego pena?

Pokaż w jaki sposób masz nagrane pliki, bo patrząc na Twoje posty, wydaje mi się, że tu jest problem.

Opublikowano
Witam ściągnąłem mapy Move w formie zip na komputer format pendrive fat 32 odpaliłem winrar i wypakowałem bezpośrednio na pendrive.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Dobrze ale czy sa w folderze czy luzem. Ma byc bez zadnych folderow typu "mapy Move" itp. luzem pliki. Napisz co masz jak wchodzisz na pendrive.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Chcesz pomocy to odpowiadaj na konkretne pytania, dzięki którym można zdiagnozować problem. To, że wypakowałeś zipa bezpośrednio na pena O NICZYM NAS NIE INFORMUJE. Co widzisz bezpośrednio po odpaleniu pena?

Piszesz w taki sposób, że nie wiadomo o co chodzi. Nikt tu nie ma szklanej kuli.

Jak ciężko Ci odpowiedzieć na proste pytanie osobom, które chcą Ci pomóc, to jedź do kogoś kto ogarnia temat, zapłać i będziesz miał.

Opublikowano
Witam kto wie jak mam wgrać nowy Soft aktualizacja oprogramowania .
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wszystko jest ładnie opisane na stronie. Naprawdę trzeba Cię prowadzić za rękę w każdej kwestii?
Opublikowano

Ej sołtys albo coś podpowiesz albo nie pisz wcale.

Ja tu potrzebuje podpowiedzi A nie twojej krytyki.

Mam już następne pytanie odnośnie aktywnego tempomatu.Wyskakuje mi awaria jak załączę i nie działa.

Proszę o radę.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ej sołtys albo coś podpowiesz albo nie pisz wcale.

To jest publiczne forum, więc każdy może się wypowiedzieć. Nie jesteś od pisania co ktoś może a czego nie.

Piszę jeszcze raz: wszystko jest opisane.

Mam już następne pytanie odnośnie aktywnego tempomatu.Wyskakuje mi awaria jak załączę i nie działa.

Proszę o radę.

Nikt tu nie ma szklanej kuli, ani nie potrafi wróżyć z fusów.

Podłącz pod kompa, odczytaj błędy to wszystko będzie wiadomo.

Kolejna kwestia: forum jest podzielone na odpowiednie działy i chyba tam należy zadawać poszczególne pytania, a nie wszystko wrzucać do jednego worka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dzień dobry, takie pytanko - X3 z 2012 - ostatni update mapy w maju 2017 z pena poszedł bez problemu. Teraz update do mapy 2019 - wywala za każdym razem przy 31% i rusza od zera. Wielokrotnie. Ten sam pendrive z mapą z 2018 przeszedł bez problemu. Ponowna próba z 2019 znów przy 31% wywalona. Ktoś ma pomysł co można z tym zrobić?
Opublikowano
Niestety - ściągnięte dwa razy (ale nie wiem czy źródło też ma znaczenie? drugie to tu z torrentu), peny też dwa różne wytestowane, z czego jeden już dwie różne mapy wgrał...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, chciałem zainstalować tą mape ale mam taki problem z navi ze po wsadzeniu w port usb wyskakuje komunikat "dane nawigacji w samochodzie są niekompletne / zostały zmienione. niezbędna kontrola w serwisie" Wgrana mapa "Road Map Europe MOVE 2013" działa tylko chciałem ją aktualizować. Wie ktoś jak to ogarnąć żeby można ją było aktualizować?

5d5a877463d5.jpg

327de1315899.jpg

Opublikowano
Próbowałem z dwoma pendrivami 32gb i 64gb i wyskoczylo to samo. Jutro spróbuje jeszcze raz rozpakować plik i zobacze czy sie coś zmieni