Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czystej ciekawosci chcialbym poruszyc tamat " ktory kupil bys samochod dla siebie?"

czy e38 730d-

czy e39 530d-mowa jest o silnikach 193km

ktory waszym zdaniem jest lepiej wykonany,mniej awaryjny,itp.. :?: :?: :?:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

wykonane sa pewnie podobnie :)

lepszy co kto lubi, jakie ma preferencje

co do awaryjnosci ciezko porownywac, ale ponoc zawiecha w e38 jst trwalsza od e39

temat do niczego nie doprowadzi a jedynie urosnie malo produktywnymi wypowiedziami :)

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
zapewne ten silnik w budzie e39 jest bardziej dynamiczny i ze tak powiem podpasowany do auta :) ale jak napisał przedmówca ile osób tyle zdań i preferencje będą różne, jesli ktoś sobie ceni luksus przestrzeń to wybierze e38, e39 jak dla mnie posiada bardziej sportowy charakter i moim skromnym zdaniem to najładniejsze BMW z nowszych modeli
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Zależy co Cię chłopie kręci - sam musisz sobie odpowiedzieć

5 z tym silnikiem jest naprawdę dynamicznym autem , lepiej się składa w ciasnych zakrętach , łatwiej sie nią parkuje , trochę mniej pali , części są trochę tańsze ,itp itd

ale 7 jest bardziej reprezentacyjna , większa , komfortowa - i tyle

Pozdrawiam :D

MarioBigRed

Opublikowano
ja raczej nie chce zmieniac autka,ale zauwazylem ,ze wiecej jezdzi e39 niz e38.. :D jak dla mnie e38 jest bardzo wygodnym autem i nie mam zamiaru sie z nia rozstawac! :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pozwolilem sobie odswiezyc temat...

wiec jakie jest wasze zdanie...?

E38vsE39..ktore z nich..?

Opublikowano
Z racji ze narazie poruszam sie e39 to bede za e39 lecz w tym tygodniu juz przesiadka na E63 wiec moze zmienie punkt widzenia