Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu w sumie to dopiero 2x załączył mi się alarm , czasami jest kilka piknięć i przestaje a czasami wyje caly czas wraz z kierunkami... auto stoi na rownej powierzchni nicsie znim nie dzieje i wariuje :( czytałem że moze byc spowodowane czujnikiem otwarcia maski ale takiego nie moge odnaleźć u siebie .... znalazłem czujnik klimy(zapachu) pod filtrem.... moglby mnie ktos bardziej nakierunkowac ewentualnie podeslac zdjgdzie to bedzie ??? z gory dziekuje i pozdrawiam

BMW e60 ( 2009-12-17)

574357102_qspqxaq.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spadek napięcia. Masz informacje o słabym Aku? Masz IBS? 4

Ja czujnik mam odołączony i nic nie wariuje

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Spadek napięcia. Masz informacje o słabym Aku? Masz IBS? 4

Ja czujnik mam odołączony i nic nie wariuje

Żadnego info o słabym aku nie ma.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I nie musi być. Wystarczy że chwilowo i szybko zacznie spadać napięcie lub syrena jest odołączona od napięcia.

Co do czujnika pod maska to podaj vin i zajrzyj pod filtr kabinowy. Jak alarm jest seryjny to musi być

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
I nie musi być. Wystarczy że chwilowo i szybko zacznie spadać napięcie lub syrena jest odołączona od napięcia.

Co do czujnika pod maska to podaj vin i zajrzyj pod filtr kabinowy. Jak alarm jest seryjny to musi być

VIN Cs70483

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie masz w FA opsji S302 wiedz alarm jest dokładny i zapewne ktoś sobie darował ciągnięcie kabli pod maske

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!