Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Który serwis blacharsko-lakierniczy Aso w Warszawie polecacie ?

Bawaria na Czerniakowskiej

Inchcape na Prymasa

Fus na ostrobramskiej

Naprawa z OC sprawcy

Zależy mi na czasie i jakości a nie jestem pewien które aso maja serwis na miejscu ?

Opublikowano
Jeżeli z OC sprawcy to polecam Honda Wyszomirski na Parowcowej. Cieszą się dobrą opinia i robią grube fury typu Lamborghini, Ferrari gdzie klienci są wymagający. Robiłem tam kiedyś auto, innej marki niż Honda i byłem bardzo zadowolony, a poleciło mi ich studio detailingowe (diamentowa ochrona lakieru - też renomowane).

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

Opublikowano
Cześć

Który serwis blacharsko-lakierniczy Aso w Warszawie polecacie ?

Bawaria na Czerniakowskiej

Inchcape na Prymasa

Fus na ostrobramskiej

Naprawa z OC sprawcy

Zależy mi na czasie i jakości a nie jestem pewien które aso maja serwis na miejscu ?

Ja robiłem w Inchcape i nie jestem zadowolony. Drobna naprawa, a auto całe w kropkach lakieru bezbarwnego. Uszczelka drzwiowa tak założona, że kurtynę było widać... Obsługa miła, ale to za mało jak na ASO marki premium. Aha i po tygodniu u nich nie wiem, co zrobili z oponami, ale pojawiły się wibracje i nie dało się ich kół wyważyć :-( musiałem kupić 4 nowe opony - być może zbieg okoliczności? Ale 4 naraz? Dziwne...

Słyszałem od znajomego, który handluje samochodami (w tym BMW) że naprawy blacharskie najlepiej w Bawarii na Czerniakowskiej (ale to tylko po nim powtarzam)

Opublikowano

Dzięki za informację

Udało mi się ustalić że Inchcape z Prymasa Tysiąclecia Nie posiadają własnej lakierni ani blacharni korzystają z serwisu zewnętrznego który nie cieszy się zbyt dobrą opinią

Wstawię do Fusa na Ostrobramską albo Super-Plus Podróżnicza 8