Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Oddałem na akcje serwisowa moja f-30 okazało się że chłodnica EGR do wymiany. Termin naprawy to około 1,5miesiaca ponieważ nie ma części. Nie mogą mi dac samochodu zastępczego więc pozostaje bez ponieważ mój mogę zagrać jedynie na własną odpowiedzialność od nich z serwisu. Czy ktoś miał tak samo i miał problem z tym aby otrzymać samochód zastępczy? Pozdrawiam
Opublikowano

Witam.

Tydzień temu byłem u Dobrzańskiego w Krakowie. Również okazało się że egr do wymiany i że na części oczekuje się około miesiąca.

Jeżeli samochód miałeś sprowadzony z zagranicy to samochód zastępczy nie przysługuje od razu. Ja zostałem poinformowany że złożą wniosek do centrali o wydanie samochodu zastępczego po dwóch tygodniach. Procedura ponoć trwa tylko 1 dzień ale samochód której dostaniemy będzie tylko 60% wartości naszego auta.

Opublikowano

Dziś również zostawiam im swojego grata.

Serwis wysyła zapotrzebowanie na samochód zastępczy, który przysługuje mi po 14 dniach od pozostawienia im auta.

BMW DE daje 30euro za każdy dzień powyżej 14 dnia, mało tego nie patrząc czy naprawiamy serie 1 czy 7.

Jak zostałem poinformowany czas oczekiwania u Zdunka w Gdańsku - powyżej 30 dni.

Opublikowano
"Czy to jest jakaś zorganizowana akcja"? Pytam dlatego ponieważ mam samochód sprowadzony z za granicy i nie wiem czy się łapię na ww. akcję?
Opublikowano
"Czy to jest jakaś zorganizowana akcja"? Pytam dlatego ponieważ mam samochód sprowadzony z za granicy i nie wiem czy się łapię na ww. akcję?

Zazwoń do aso i zapytaj się podając vin

Opublikowano

Taka akcja, że nie musisz nawet dawać piątaka. :wink:

Nie ma znaczenia pochodzenie pojazdu.

Zadzwoń i zapytaj jak poradził Triczaj.

BMW F31 320d ED (N47T) - Mobil 1 ESP 5W-30 + AR9200

BMW F20 118d (B47) - MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30