Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam powoli kończę składanie autka założyłem czujnik poziomowania świateł ful led ale nie mogę zlokalizować wtyczki w instalacji nie ma śladu żeby była ucięta przejrzałem komorę silnika i też nic vin 5k08120 czy może być tak że wtyczka jest na kablu który jest wpinany w jakiś moduł ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Przekopałem komorę silnika i nic przekopałem tylne zawieszenie i nie ma śladu od czujnika poziomowania świateł może być tak że jakiś inny element odpowiada za poziomowanie ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W tym aucie z oświetleniem LED może nie być auto poziomowania .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Dziwna sprawa wyszła ,przy uszkodzonym jednym module postojowym był błąd regulacji zasięgu świateł po wymianie i skasowanie błędu błąd zniknął w serwisie twierdzą że w moim aucie są dwa regulatory z lewej strony przód i tył auto przekopałem i nie ma żadnego elementu dokumentacja bmw store też dwa elementy sterujące