Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam chec wyjac moje ori radio (biznes kaseciak) i wlozyc graty ktore zalegaja mi w domu (wznacbiacz, kable, ramka 2 din i tablet 8")

Widzialem na yt filmiki z tabletami zamiast radia z tym ze ja chcialbym zrobic to w nieco inny sposob. Wzmacniacz ogarnie sygnal z przejsciiwki chinch-mini jack i wyda dmoc na glosniki (fabryczne). Zasilaniem zajmie sie ladowarka schowana w miescu po radiu. Man tylko dylemat z wlaczaniem... nie wiem jaj zrobic to, zeby tablet wlaczal sie po zaplonie baz przyciskania przycisku wlacz....

Co do funkcji radia w tablecie. Musze zobaczyc czy funkcja radia z anteny po sluchawkach ogarnie podlaczone do glownej anteny samochodu radio (ciekaw jestem czy przez rozgaleznik minijack podlaczony na wzmak i antene da rade bez zakkocen)

Myslalem nad rozwiazaniem duzo prostrzym-podlaczyc radio (tez mi zalega) z wyjsciem aux w schowku (funkcja radia i brak wznaka i pajeczyny kabli)

Szukalem przez szukajke tematow, zeby nie zakladac nowego ale niiiic ciekawego nie znalazlem po za niedokonczonym jednym watkiem.

Wdzieczny bede za konstruktywna krytyke i pomysly na rozwiazanie w/w problemow