Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam szybkie pytanie czy jak posiadam orginalne radio profesional te bez wyświetlacza to mogę włożyć zamiast niego te z wyświetlaczem biznes i będzie wszystko chodziło czy jest to nie możliwe?
Opublikowano
Nikt nie próbował?

Ale zasadniczo po co Ci to? Zakładam, że masz radio professional z otwieranym panelem LCD i nawigacją. Po co chcesz tam wkładać business z wyświetlaczem tylko w radiu?

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano
Mam tak jak mówisz tylko moje radio jest uszkodzone a biznes jest po prostu tańsze w zakupie ale wnioskuję z twojej wypowiedzi że to raczej nie będzie działać jak podłącze biznes
Opublikowano
Mam tak jak mówisz tylko moje radio jest uszkodzone a biznes jest po prostu tańsze w zakupie ale wnioskuję z twojej wypowiedzi że to raczej nie będzie działać jak podłącze biznes

Cóż, masz teraz sprzęt spięty z komputerem nawigacji, nie wiem jak tam kostki wyglądają, ale prędzej moim skromnym zdaniem podeszłoby już raczej radio z małym wyświetlaczem do nawigacji strzałkowej.

Wpisz może swój VIN do reaolem, zobaczysz jakie rodzaje radioodbiorników można tam zastosować.

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano
Włożyć możesz i zadziała. Kwestia tylko przekodowania pewnie. Musisz dokupić jednak jeszcze czytnik
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Włożyć możesz i zadziała. Kwestia tylko przekodowania pewnie. Musisz dokupić jednak jeszcze czytnik

Czytnik już kolega ma, bo ma radio z otwieranym displayem. Jak kupi radio z nawigacja strzałkową pod MK4, to mu nawet powinno działać navi, tylko będzie sobie mógł moduł panelu LCD zamienić docelowo na schowek na okulary :)

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)