Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Postanowiłem zamontować sobie logo projektory w miejsce lampek w drzwiach ale pojawił się mały problem - wtyczka nie pasuje, jest inna.

Czy ktoś z Was się orientuje czy gdzieś można dokupić przejściówkę do tego kabelka? Jak to się nazywa?

Chodzi mi o takie kabelki jak na zdjęciu

https://imgupload.pl/zdjecie/MYmt5

Z góry dziękuje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupiłem podobne projektory , ORI wtyczkę wpiołem bezpośrednio do projektorów - fakt że siedzi w nim marnie , ale przez trzy lata miałem jeden przypadek że wypadła sama od drgań przy zamykaniu drzwi .

Kable adapterki poszły do kosza bo nijak nie pasowały .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Nie za bardzo mogę wetknąć ten kabelek w projektor. Musiałbym chyba rozpiłować obudowę żeby zrobić trochę więcej miejsca na wtyk.

Swoją drogą dziwne, że nie pasują wtyki, kupiłem projektory z dwóch różnych źródeł - niby pasują do E91 a tu niespodzianka :D