Skocz do zawartości

BMW F01 BRAK DZWIEKOW GLOSU pomocy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. W moim F01 730D nie mam zadnych dzwikow ani ostrzegawczych dzwiekow ani z radia calkowita cisza. Sprawdzilem bardzo duzo wzmacniacz wysylalem do specjalistow i dziala w 100% bylem u programisty i wszystko jest poprawnie zaprogramowane, podlanczalem iste i pokazuje tylko ze antena komfortu zepsuta ale to chyba nie ma nic wspolnego. Podlaczalem wiazke swiatlowodu aby zamknac obwod na tych modulach to idzie swiatlowod i wszystko ok. Rozkladam rece i nie wiem co robic. Jezdze pol roku bez dzwiekow prosze o pomoc. Czy ktos moze mi w tym pomodz doradzic. Sam juz nic nie wiem :(((
Opublikowano
  • Autor
Doszedlem do wniosku iz w glosnikach caly czas jest lekki szum taki cichutki ale jak ucho nadstawie to go slychac. Co to moze byc???
Opublikowano
  • Autor
Widze ze chyba nikt mi tutaj nic nawet nie doradzi szkodza :(((
Opublikowano
Może prościej dać do zakładu na odległośc nikt usterki nie zlokalizuje zwłaszcza w taki samochodzie
Opublikowano
  • Autor
Jaki zaklad proponujecie mieszkam niedaleko Bielsko Bialej. Jest ktos kto by to mogl sie na tym znac?
Opublikowano
Napisz cos wiecej. Czy wczesniej dzwiek byl? W jakich okolicznosciach przestal dzialac dzwiek? Wymieniales cos w aucie? Robiles naprawy elektroniki? Aktualizowales sterowniki?
Opublikowano
  • Autor
Kupilem auto lekko uszkodzone. AIRBAG wsio ok odpalalo tylko ktos przed tem sciagnal kleme od akumulatora. Wymienilem akumulator na nowy i zaprogramowalem go w iscie d aby go widzial. Dzwiekow od poczatku niebylo zadnych ani komunikatowych gagow ani muzyki z usb plyty dysku radia itd. Tylko bardzo cichutki szum w glosniach jest. Wyjmowalem wzmacniacz bo myslalem ze to on ale to nic nie dalo dwoch elektrykow sprawdzalo i stwierdzili ze jest ok robili testa nim i gra na stole bez problemow ale u mnie w bmw nie ma glosu. Tak to mniej wiecej wyglada.
Opublikowano
  • Autor
Moze jakas rada ? co zrobic nikt naprawde nie wiem jak to ugrysc?
Opublikowano
Sprawdź kodowanie w Head Unit (CIC/NBT) czy masz zakodowane audio pod Twoje wyposazenie